مدارک مورد نیاز سفارت یونان در تهران

 در تجربه سفر به یونان

مدارک مورد نیاز سفارت یونان در تهران به شرح زیر است:

  • اصل گذر نامه با امضای اصلی به همراه گذرنامه های قبلی
  • مدت اعتبار گذرنامه حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید
  • برای هر نفر که میخواهد ویرا یونان بگیرد ارائه گذرنامه جداگانه الزامی میباشد.
  • مهر ورود و خروج قبرس ترک نباید در گذرنامه فعلی وجود داشته باشد.
  • تعداد ۶ قطعه عکس در سایز های ۳٫۵*۴٫۵ رنگی و واضح،تمام رخ با پشت زمینه سفید،عکس کاملا از روبرو گرفته شود، بدون لبخد، بدون عینک آفتابی یا طبی، تمام صورت کاملا مشخص باشد، عکس حداکثر برای ۶ ماه اخیر باشد.
  • اصل شناسنامه به همراه ترجمه انگلیسی رسمی و کپی از کلیه صفحات آن لازم به ذکر است که جهت تایید شناسنامه داشتن مهر ثب احوال در کنار نام همسر و فرزندان الزامی میباشد.
  • اصل گواهی حساب بانکی شخص درخواست دهنده به همراه مهر و امضای بانک فقط به زبان انگلیسی،زمان صادر شدن گواهی حساب حداکثر ده روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد.
  • ترجمه رسمی انگلیسی کارکرد سه امیر اخیر حساب بانکی شخص درخواست دهنده
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی
  • سپرده بانکی به همراه گردش سه ماه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک
  • حساب شخص درخواست دهنده باید مبلغ پنجاه میلیون تومان موجودی داشته باشد.

اخذ ویزای یونان

  • اصل و ترجمه رسمی سند مالکیت به زبان انگلیسی
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی به زبان انگلیسی
  • اصل و ترجمه مدارک تحصیلی و دفترچه بیمه برای کلیه مشاغل ضروری است.
  • برای پزشکان پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان،پروانه دائم پزشکی و همینطور کارت نطام پزشکی ضروری است.
  • برای وکلا پروانه وکالت به همراه ترجمه انگلیسی
  • برای مشاغل دولتی حکم کارگزینی،آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال
  • ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت اخذ مهر دادگستری و مهر تاییدیه وزارت امور خارجه الزامی است.
  • برای افراد بازنشسته حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی الزامی است.
  • برای مشاغل غیر دولتی گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه
  • برای معلمان و اساتید دانشگاه اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوقی
  • برای دانش آموزان و دانش جویان اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل.
  • دانشجویان دانشگاه آزاد علاوه بر مهر دانشگاه مربوطه برای تایید گواهی تحصیلی به ستاد مرکزی دانشگاه آزاد مراجعه نمایند.
  • دانشجویان دانشگاه های دولتی علاوه بر مهر تاییدیه دانشگاه باید برای تایید گواهی تحصیلی و مدارک دانش نامه به وزارت علوم مراجعه کنند.

مدارک مورد نیاز سفارت یونان در تهران

  • برای فرزندان زیر ۱۸ سال که به همراه والدین سفر میکنند رضایتنامه محضری به همراه ترجمه رسمی به زبان انگلیسی الزامی است
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار.
  • تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل.
  • کلیه مدارک شغلی و گواهی های تحصیلی باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد.
  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است
  • اص مدارک تا زمان بازگشت مسافر در نزد آژانس باقی خواهد ماند

لازم به ذکر است مدارک ذکر شده مهم ترین مدارک مورد نیاز سفارت یونان در تهران است است که با توجه به مدارک ارائه شده ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آنها به سفارت جهت اخذ ویزا الزامی است، برای اطلاعات بیشتر راجع دریافت ویزا برای یونان پیشنهاد میشود مطلب راهنمای گرفتن ویزای یونان را بخوانید.

پیوند کوتاه: http://bit.ly/2rSC1H6

پست های توصیه شده

یک نظر بدهید

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

قابل خواندن نیست؟ تغییر متن. captcha txt

نوشتن را شروع کنید و اینتر را بزنید